ivm de drukte rond allerlei projecten verwijzen uw gastheren u tijdelijk naar


http://www.lindeboomconcepten.nl (Martijn)

en

http://www.reer-art.nl (Remco)


Treed binnen in onze wereld!

Grongenda


12 september
Remco, Martijn en Bianca Mastenbroek zullen optreden tijdens de Open Monumentendag op 12 september in de omgeving van de Geselberg. Martijn verzorgt een verhalenwandeling door het gebied en Remco en Bianca geven een lezing over de heksenvervolgingen, ondersteund met illustraties.

31 juli – 2 augustus
Martijn heeft opgetreden tijdens Castlefest (www.castlefest.nl) als Qu’Mar Ti-jin, instructeur van een zelfverdedigingscursus tegen fantasywezens. In twee sessies werden zo’n veertig deelnemers getraind in het verslaan van orks, trollen en duistere magiërs, met enkel het gebruik van handen en voeten.
Daarnaast organiseerde hij voorleessessies van Nederlandse en Vlaamse fantasyauteurs, onder de noemer “Fantastische Vertellingen”. Onder andere W.J. Maryson, Peter Schaap en Adrian Stone traden op.
Ook is tijdens Castlefest de bundel “Fantastisch Strijdtoneel” verschenen, met twee verhalen van Martijn. Het boek is hier te bestellen: www.attest.nl

2 juli
De presentatie van het boek “In de schaduw van de Geselberg” was een groot succes. Zo’n honderd mensen waren aanwezig op deze mooie zomeravond bij de Geselberg. Zie voor een verslag van de uitgever hier: boekenlezers.web-log.nl

Het boek is hier te bestellen: www.uitgeverijpassage.nl


Vorige Nieuwsitems

 

Spotlight

In de Schaduw van de Geselberg is verschenen!

Lees meer!

Uw gastheren:
Martijn Lindeboom
Martijn Lindeboom aka Quiring
Remco Nieboer
Remco Nieboer aka HemiMan

Deze website is in 2005 gestart in het verlengde van ons boek 'De legende van de Zwarte Wolven'. Dit boek is uitgebracht door Uitgeverij Profiel Bedum, naar aanleiding van de wedstrijd “Maak je eigen boek”.
Inmiddels is op deze site veel meer van ons werk te vinden. Er is een aparte afdeling gereserveerd voor het romanproject van Martijn: Askáran het levende schaakspel. Daarnaast zijn er online strips van Remco en verhalen van Martijn te lezen en is er aandacht voor onze Amerikaanse e-book publicatie: Dealing with Demons. Verder worden al onze andere projecten, groot en klein, behandeld op deze site. Kortom er is veel te zien, lezen en beleven op gron-fantasy.nl!
Reacties zijn dan ook welkom.

Gastenboek
De legende van de Zwarte Wolven - Universeel fantasyverhaal

Het verhaal van de legende van de Zwarte Wolven speelt zich voor een deel af in Groningen, maar beperkt zich daar niet toe. Met andere woorden, het is niet een boek dat alleen interessant is voor Groningers, het is een fantasyverhaal dat in de magische 12e eeuw speelt en waarin de hoofdpersonen (een Wendische zwarte magiër, een Rügense dievegge, een Dordtse priester en een Italiaanse necromantiër met zijn roedel Zwarte Wolven) Noord Nederland aandoen. De wereld van de 12e eeuw is zo anders dan die van nu, dat er voor elke Nederlander een levendig avontuur te beleven is!
Recensies/krantenartikelen
Boek is uitverkocht!!!
>>Zwarte Wolvenwinkel
De legende van de Zwarte Wolven

Webshop

De webshop van Gron-fantasy.
Met o.a boeken, art en stadswandeling.

Laatste update :: Poster Steampunk

De cover van de steampunk aflevering van Wonderwaan is uitgevoerd in een prachtige A0 poster. Te bestellen in de webshop van gron-fantasy.

Neem vrijblijvend een kijkje
>>Zwarte WolvenwinkelZie ook: hsf.ncsf

 

 

Hyves

Martijn is gestart met een Hyves pagina, waar hij regelmatig blogs plaatst over zijn activiteiten op schrijf- en Taekwon-Do gebied. Meld je aan en sluit on-line vriendschap ;-).
Zie ook: www.prusallis.hyves.nl, www.sungzang.nl, www.sungzang.hyves.nl


Askáran

Martijn is druk bezig om zijn fantasyroman ‘Askáran, het levende schaakspel’ te vervolmaken.

Zie ook: Askaran


Toekomst visie gemeente Groningen

Martijn Lindeboom heeft de interne schrijfwedstrijd van de gemeente Groningen gewonnen, waar het er om ging de beste toekomstvisie voor 2017 op te stellen. Het verhaal zal binnenkort in de ‘Online verhalen’ sectie verschijnen. Ondanks dat enige familiariteit met de Groningse situatie een pre is om het verhaal te appreciëren, zullen de meeste sf-lezers zich hier wel in kunnen vinden.

Bestel je boeken en muziek via gron-fantasy!

Some Girls Wander By Mistake<br>Sisters Of Mercy

Some Girls Wander By Mistake
Sisters Of Mercy